Timmerwerk

Zoekt u een timmerbedrijf?
Wij zijn uw timmerbedrijf en timmerwerk specialist.

Baanstraat Huisrenovaties

Huis Renovaties heeft timmermannen met jarenlange ervaring in alle soorten timmerwerken aan en van uw woning/bedrijf tegen zeer scherpe tarieven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van ons timmerbedrijf in de regio Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Almere (overige regio’s bespreekbaar). Wij denken graag met u mee en bieden 1 tot 10 jaar garantie op ons timmerwerk. Neem vandaag nog contact op voor uw timmerman klus en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

  Heeft u een timmerbedrijf nodig? Huis Renovaties heeft timmermannen in huis en kan uw timmerman klus direct en goed regelen. Met echte vakmensen in dienst kunnen wij spreken van jarenlange ervaring en kwaliteit in een divers aanbod aan timmerwerken:

  • (inbouw) Kasten, kasten op maat
  • Houten trappen, vlizo trappen
  • Vide, veranda’s, carports
  • Tuinhuizen, dakterras
  • Plinten, houten inbouw en ombouw en andere timmerwerken voor huizen, woningen en bedrijven
  Baanstraat Renovatie Huis
  Timmerwerk Huisrenovaties

  Als ervaren timmerbedrijf kunnen wij werken met diverse soorten hout en afwerkingen. Daarnaast kunnen we ook andere werkzaamheden aan uw huis, woning of bedrijf uit handen nemen. Wij verrichten timmerwerk buiten en ook timmerwerk binnen.

  Wanneer u bij uw woning, huis of bij uw bedrijf onze timmerbedrijf gaat inschakelen, proberen wij samen met u te zorgen voor zo min mogelijk overlast. Daarnaast ruimen wij onze gebruikte materialen weer netjes op. Met onze ervaring en deskundigheid proberen wij uw verwachtingen te overtreffen en denken graag met u mee over alle timmermogelijkheden en aanvullende diensten. Zo kunt u ook uw timmerwerk combineren met bijvoorbeeld schilderwerk. Vraag vandaag nog vrijblijvend een timmerwerk offerte op.

   Contact

   E info@huisrenovaties.nl
   T 088 11 12 600
   M 06 172 222 66

   Ma – Vr: 08:00 – 18:00
   Za – Zo: 09:00 – 17:00

   Huis Renovaties

   Naarderweg 16
   1217 GL Hilversum

   Gegevens

   KvK 7303 6307
   BTW 8593 2923 9B01

   Appartement Renovatie Huisrenovaties
   × Hoe kan ik je helpen?