Over ons

Op maat gesneden bijzondere verbouwingen

Geschiedenis
Onze vakkennis en expertise in de bouwsector is al sinds 1950 onderdeel van onze familie historie. Toen onze grootouders in het binnen- en buitenland aan verschillende grote bouwprojecten werkten in de moeilijke tijden na de 2e Wereldoorlog. In de loop der jaren kregen zij te maken met uitdagende en uiteenlopende projecten waarmee enorme kennis en ervaring is verkregen. Het familiebedrijf heeft vele verschillende bouw projecten gerealiseerd onder leiding van onze grootouder, bouwkundig ingenieur, en zijn team van vakmensen.

Visie
Ons bouwbedrijf is ontstaan vanuit de behoefte om verandering te brengen in de bouwsector. Tijdens onze projecten in het vastgoed kregen wij te maken met het werk van andere bouwbedrijven dat vaak onvakkundig was en met een matige kwaliteit en service. Vanuit onze voorgeschiedenis wisten wij als geen ander hoe wij bouwprojecten met de juiste benadering en hoog niveau moeten uitvoeren. Wij besloten toen om onze activiteiten uit te breiden om verandering te brengen in de bouwsector en in de voetsporen te treden van onze grootouders.

Missie
Sindsdien voeren wij diverse middelgrote tot grote bouwprojecten uit en geven wij leiding aan 25-30 vakmensen waarmee wij prachtige projecten realiseren. Ons doel is om onze klanten te begeleiden tijdens de gehele verbouwing, uitgebreid te adviseren van A tot Z en het project naar wens en tevredenheid uit te voeren. Wij doen dit samen met ons team van vakmensen op een heldere en duidelijke wijze met de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Laat u eens verrassen en neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u van dienst voor advies, een afspraak om uw verbouwing te bespreken of om een van onze prachtige projecten te zien!

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Contact

E info@huisrenovaties.nl
T 088 11 12 600
M 06 172 222 66

Ma – Vr: 08:00 – 18:00
Za – Zo: 09:00 – 17:00

Huis Renovaties

Naarderweg 16
1217 GL Hilversum

Gegevens

KvK 7303 6307
BTW 8593 2923 9B01

Appartement Renovatie Huisrenovaties
× Hoe kan ik je helpen?