Loodgieter

Goede loodgieter nodig?
Het team van Huis Renovaties heeft professionele en erkende loodgieters met jarenlange ervaring!

Voorschoten

Huis Renovaties heeft loodgieters met jarenlange ervaring in het aanleggen, onderhouden en repareren van alle handen loodgieterswerk. Huisrenovaties biedt loodgieters in de regio tegen scherpe tarieven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze loodgieters in de regio Utrecht, Amersfoort , Amsterdam en Almere (overige regio’s bespreekbaar). Wij denken graag met u mee en bieden 1 tot 10 jaar garantie op ons loodgieterswerk. Neem vandaag nog contact op voor uw loodgieter klus en ontvang een vrijblijvende loodgieter offerte op maat.

 

  Heeft u een loodgieter nodig die erkend, betrouwbaar en ervaren is? Huis Renovaties heeft vakmensen in huis die al uw loodgieterswerk van a tot z verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

  • Leidingwerk
  • Kranen en koppelingen
  • Sanitair, badkamer, wc, riolering
  • Verwarmingsinstallaties en radiotoren
  • Badkamers en keukens
  • Wij regelen ook spoedreparaties
  Renoveren-Huis
  Project Baanstraat Huisrenovaties

  Uw loodgieterswerk is bij Huis Renovaties dus direct en goed geregeld tegen een scherp tarief. U ontvangt de offerte vooraf. Met een duidelijke prijsopgave en indicatie van kosten profiteert u van een goedkope loodgieter in regio Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam (andere regio’s bespreekbaar).

  Als wij bij u aan de slag gaan, proberen wij samen met u te zorgen voor zo min mogelijk overlast. Daarnaast ruimen wij onze gebruikte materialen natuurlijk weer netjes op. Met onze ervaring en deskundigheid proberen wij uw verwachtingen te overtreffen en denken graag met u mee over alle loodgieters werkzwamheden en aanvullende diensten. Zo kunt u ook uw schilderwerk combineren met bijvoorbeeld een verbouwing. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op.

   Contact

   E info@huisrenovaties.nl
   T 088 11 12 600
   M 06 172 222 66

   Ma – Vr: 08:00 – 18:00
   Za – Zo: 09:00 – 17:00

   Huis Renovaties

   Naarderweg 16
   1217 GL Hilversum

   Gegevens

   KvK 7303 6307
   BTW 8593 2923 9B01

   Appartement Renovatie Huisrenovaties
   × Hoe kan ik je helpen?